;

Experiență de peste 22 ani în furnizarea de piese forjate, piese prelucrate și componente pentru sectorul industrial

DE CE SĂ LUCREZI CU NOI

S.C. FORJA NEPTUN S.R.L. s-a constituit în anul 2002 ca firmă cu capital integral privat și este specializată în furnizarea de piese forjate de înaltă calitate, piese prelucrate și componente, pentru o gamă largă de domenii.

Investițiile constante în cercetare și dezvoltare și o continuă modernizare a echipamentelor pentru eficiență maximă, permit societății Forja Neptun să optimizeze procesul de producție, asigurând menținerea celor mai înalte standarde calitative în acest domeniu industrial.

Una dintre prioritățile noastre este satisfacerea promptă a cerințelor clienților, conform așteptărilor acestora. Elaborarea rapidă a ofertelor și livrarea produselor la sau înainte de termenele stabilite sunt obiective permanente ale companiei Forja Neptun.

Contactați-ne

Echipa și resurse

Susținută de o echipă experimentată, Forja Neptun are capacitatea de a dezvolta rapid de la conceptul inițial, prin simulare, matrițele de producție și aprobarea volumului de producție, într-o gamă largă de materiale. Se pot produce piese în conformitate cu desenul clientului sau putem folosi acest desen ca bază, analizând și recomandând cel mai eficient produs pentru clienți. Pentru proiectarea matrițelor se folosesc programe speciale de design asistat de calculator. Firma dispune de echipamente moderne și performante, precum și de laboratoare de încercări mecanice, analize spectrochimice și control nedistructiv, unde se testează calitatea materiilor prime care intră în componența produselor și care constituie o garanție pentru calitatea optimă a acestora.
FORJA NEPTUN are posibilitatea de a executa semifabricate forjate din oțeluri carbon, oțeluri aliate și înalt aliate, precum și din materiale neferoase.

Dispunând de diverse echipamente de forjare în matriță sau forjare liberă, Forja Neptun poate produce piese de diferite forme și dimensiuni cu greutăți de până la 5000 kg. Semifabricatele se pot livra în stare forjată, ebosată sau prelucrate la cote finale. Venind în întâmpinarea cerințelor și exigențelor clienților în domeniul fabricării pieselor matrițate ne bazăm pe șapte linii moderne de maxiprese (750÷4000tf), dotate cu inductoare pentru încălzirea oțelului, dar și cu pirometre pentru măsurarea temperaturii de matrițare. Partea de forjare liberă este asigurată de prese hidraulice și ciocane de forjare liberă, echipamente noi achiziționate odată cu începerea construcției unei noi hale de producție și a unui nou sediu administrativ, având o suprafață totală de app. 60.000 m². De asemenea dispunem de un laminor de inele pentru executarea de inele laminate cu diametru 220 ÷ 600 mm și înălțimea cuprinsă între 50 și 110 mm.

Toate resursele

CERTIFICĂRI

Preocuparea pentru obținerea certificărilor și acreditărilor de la organismele abilitate s-a concretizat într-o gamă completă de certificate, care atestă capacitatea companiei de a îndeplini condițiile solicitate, atât din punct de vedere al dotărilor cu linii de fabricație moderne și eficiente cât și al calității echipei de profesioniști.